Skjønnhetsvloggere på YouTube

De fleste har hørt om skjønnhetsbloggere, men har du hørt om skjønnhets-YouTubere? Det er de nye skjønnhetsvloggerne, som rett og slett legger ut skjønnhetsvideoer på YouTube-kanalene sine.

Tati

Tati er en kjent skjønnhetsvlogger på YouTube. Hun har drevet med dette i ganske mange år, og hun er rett og slett et naturtalent. Hun er ikke redd for å prøve rare skjønnhetsprodukter på sin kanal for sine 2,7 millioner abonnenter. Og dette gir god underholdning. Hvis du ser etter en YouTube-kanal med mye forskjellig informasjon om alt fra dyre sminkeprodukter, til nye redskaper å legge sminken med, så er dette en kanal for deg.

Nikkie Tutorials

Nikkie er en litt yngre YouTuber som startet veldig ung og har fått stor suksess internasjonalt de siste årene. Hun er fra Nederland, men hun er nå kjent av mange rundt om i verden. Hun har nesten syv millioner som abonnerer på hennes kanal. Hun har også gjort sminkesamarbeid med velkjente merker som Ofra og TooFaced.

Jeffree Star

Dette er kanskje den mest kontroversielle skjønnhetsvloggeren på YouTube. Jeffree Star er en tidligere sanger som startet sin egen sminkekolleksjon med vegansk sminke som ikke er testet på dyr. Deretter begynte han som skjønnhetsvlogger, og han har nå over fire millioner abonnenter på YouTube. Han er åpen om sin livstil i sosiale medier, og detet er an av grunnene til at han er blitt så populær.